Uscator de rufe Gorenje D754BJ pret caracteristici si pareri

           Gorenje D754BJ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv uscator rufe performant capabil sa faca fata cerintelor tale eficient dar si economic in acelasi timp. Gorenje D754BJ este un uscator cu incarcare frontala ce face parte din noua generatie de uscatoare ce utilizeaza un condensator de mari dimensiuni pentru a realiza procesul de uscare. 
           Panoul de comanda situat in partea superioara a dispozitivului de uscat este dotat cu afisaj LED unde vei putea urmari principalele setari ale programului in lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de uscare.
            Gorenje D754BJ poate stoca o cantitate de rufe de pana la 7 Kg fiind incadrata in clasa energetica B cu un consum de aproximativ 4.21 Kwh. De pe panoul de comanda poti selecta un numar de pana la 15 programe de uscare in functie de tipul de tesatura printre care: bumbac, sintetice, delicate, lana, mixt etc. Selectand functia antisifonare hainele vor fi uscate mai lent pentru a se evita formarea cutelor. Uscatorul este dotat deasemenea si cu functie blocare automata a comenzilor butoanelor in cazul in care sunt copii mici prin jur.
             In modul programare intarziata vei putea programa uscatorul sa functioneze la anumite perioade de timp in deplina siguranta chiar si atunci cand nu esti acasa. Atunci cand programul este gata esti avertizat sonor. Uscatorul mai este dotat si cu sistem de control al temperaturii ce opreste imediat functionarea in caz de suprasolicitare sau temperatura crescuta. 
              Sistemul de detectare automata ce are in componenta mai multi senzori va optimiza consumul energetic si programul de lucru in functie de gradul de incarcare al cuvei. Filtrul de autocuratare joaca un rol important in acest proces de uscare retinand particulele de detergent precum si scame ce ar putea infunda traseul din interiorul instalatiei a uscatorului.

Recomandare:


      Cei care sunt in cautarea unui uscator de rufe de cea mai buna calitate si care sa fie economic Gorenje D754BJ reprezinta alegerea perfecta: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ:

Verifica pret redus


                                    
           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)