Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ pret, caracteristici si pareri

         Arctic ANK3562-4+ este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie economica dar si eficienta in acelasi timp. Designul este unul mai simplist in care culoarea alba mata face ca aceasta sa se incadreze perfect alaturi de celelalte electrocasnice din bucataria ta. 
         Arctic ANK3562-4+ este o combina frigorifica de capacitate mare de pana la 331 litri fiind incadrata in clasa de consum A+. Clasa A+ ofera o economie de energie de pana la 24% fata de alte combine frigorifice clasice din clasa A. Atat usa frigiderului cat si cea a congelatorului este prevazuta cu garnitura antibacteriana ce contine aditivi special ce previn formarea microorganismelor si a mucegaiului. Astfel alimentele din interior vor fi pastrate in deplina siguranta pentru o perioada de timp mai indelungata. 
         Frigiderul de capacitate 205 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata, la fiecare nivel in dreptul usii gasindu-se si un suport de usa pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta si peste 0 grade. Congelatorul situat in partea de jos este destul de incapator avand 4 rafturi dedicate cu o capacitate de congelare de 14 Kg la 24 de ore. Compartimentul Fast Freeze XL de dimensiuni mari ofera multiple optiuni de congelare inclusiv congelare rapida.
          Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ este dotata si cu un sistem de avertizare sonora in cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde. 

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)