Cuptor incorporabil Bosch HBG633NB1 pret si specificatii tehnice

      O bucatarie multifunctionala sigur are nevoie si de un cuptor incorporabil pe masura, iar acest lucru il poate indeplini cu succes cel mai nou model lansat de la Bosh HBG633NB1. Calitatea materialele dar si aspectul de care s-au ingrijit inginerii germani pentru a fi totul perfect iti vor capta atentia imediat ce il vei vedea. 
     Bosch HBG633NB1 pare sa fie alegerea ideala daca esti in cautarea unui astfel de dispozitiv construit in mare parte din sticla neagra de foarte buna calitate, rezistenta termic, care are rolul de a-i da un plus de eleganta acestuia.
      Bosch HBG633NB1 este un cuptor incorporabil electric ce se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 3650 W. Acesta are o capacitate de pana la 71 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. In partea superioara putem observa un superb panoul de control dotat si cu display LCD care iti va afisa principalele caracteristici setate precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit. Sistemul de comanda si de selectare al functiilor de gatire ia comenzile prin simpla atingere a interfetei de tip Touch.
       Functiile si programele, 10 la numar acopera toate necesitatile pe care le poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: iluminare interioara, convectie aer fierbinte - sistem de circulare a aerului fierbinte in tot interiorul sau, grill cu suprafata mica/mare, incalzire superioara/inferioara, treapta pentru pizza etc. Cu functia Hotair Eco vei putea pregati alimentele de la interior la modul economic, pe un singur nivel, cu un consum redus cu pana la 30%. 
       Sistemul cu usa rece iti va permite accesul la interior chiar si atunci cand acesta este in functiune, temperatura materialelor exterioare fiind apropiate de limitele normale. Reprezinta o masura de siguranta in plus impotriva accidentelor ce ar putea aparea din neatentie. 
       Geamul de protectie in dublu strat de culoare neagra face ca transferul de caldura de la interior spre exterior sa fie minim, lucru care impune astfel un consum energetic mai mic. Acest lucru este evident si din incadrarea acestuia in clasa de consum superioara A+, avand un consum de energie de doar 0.87 kW/h.
      Cu functia Timer nu va trebui sa stai mereu pe langa cuptor sa veghezi la trecerea timpului deoarece aceasta functie va opri imediat procesul de gatire exact la ora stabilita de tine. Poti verifica intre timp si starea alimentelor gatite la interior foarte usor fara sa deschizi usa, acesta fiind dotat la interior cu un sistem de iluminare pe baza de LED-uri.
       Sistemul unic de autocuratare EcoClean nu presupune consum suplimentar de energie, intretinerea cuptorului fiind una foarte usoara. Cuptorul este prevazut la interior cu un strat special din particule nanoceramice ce descompun murdaria in timpul procesului de gatire.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)