Dezumidificator Electrolux EXD25DN3W pret si specificatii tehnice

       Dezumidificatorul Electrolux EXD25DN3W se va dovedi a fi o investitie excelenta in timpul sezonului cald atunci cand indicele de temperatura confort depaseste pragul critic. Este ideal in cazul copiilor mici dar si pentru cei in varsta, un dispozitiv care te va ajuta sa spuporti cu bine temperaturile ridicate din timpul verii. 
       Aerul din camera unde va fi instalat va fi unul de calitate, favorizand astfel un mediu general propice vietii cotidiene. Deasemenea aerul se va simti mai proaspat iar starea de bine si confortabil iti va face viata mai usoara.
      Eliminand astfel excesul de umezeala din atmosfera dispare si posibilitatea aparitiei de mucegai sau a altor microorganisme daunatoare sanatatii. 
      Timpul de functionare poate fi programat din timp cu ajutorul functiei timmer care ofera un control absolul al modului de lucru. Are doua trepte de viteza, un recipient de 4.5 litri pentru depozitarea apei si este destul de silentios (aproximativ 51 dB). 

Recomandare:

      Este o solutie ingenioasa bine gandita care ofera tot suportul necesar pentru a crea un mediu ambiant optim: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)