Aparat de aer conditionat portabil Vortex VAP-A12 Inverter performanta la un pret accesibil

        In cazul in care ai o locuinta mai mare si doresti sa te bucuri de racoarea unui dispozitiv de climatizare oriunde te-ai afla in casa ta iti recomand aparatul de aer conditionat portabil Vortex VAP-A12, un dispozitiv mobil pe care il vei putea muta oriunde doresti la tine acasa. Este compact, dotat cu roti de transport si beneficiaza de toate functionalitatile unui aparat de aer conditionat fix. Nu necesita instalare si poate fi pozitionat cu usurinta in orice locatie.
        Din punct de vedere tehnic, acesta are o putere de racire de 12000 BTU fiind suficient de puternic pentru a face fata cu succes unei incaperi de pana la 30 de metri patrati. Pe timp de iarna poate fi folosit si pentru functia de incalzire avand o putere consumata la incalzire de 1100 W. 
        Energetic vorbind, acesta este incarat in clasa de eficienta A, avand un randament destul de bun atat pentru incalzire cat si racire. Display-ul LCD cu care acesta este prevazut va indica in timp real temperatura de la interior precum si functiile active ale programului in lucru.
       Toate setarile cu privire la modul sau de functionare pot fi realizate fie actionand butoanele panoului de comanda sau de la distanta cu ajutorul telecomenzii wireless. 
       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care: functie incalzire/racire, dezumidificare, timmer, sleep/ night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.
       La interval de cateva zile este recomandat sa pornesti macar o data modul de functionare dezumidificare, functie care implica aer cald care usuca umezeala care se poate acumula in timp in angrenajele aparatului, evitand astfel transformarea acesteia in mucegai si  imprastiarea in toata casa. Zgomotul pe care il produce in timpul functionarii este aproape insesizabil acesta fiind foarte silentios

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                     
        

Comentarii

  1. cum adica nu necesita instalare? racord evacuare tot are

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pur si simplu ii atasezi un furtun de evacuare si cam atat. Cel mai important avantaj al unui astfel de dispozitiv este că nu mai trebuie să spargi niciun perete pentru a-l instala.

      Ștergere
  2. Nu emana si aer cald (atunci cand este pe racire)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Functia de aer cald este separata de racire. Aceasta se poate activa selectand programul incalzire cu ajutorul telecomenzii din dotare

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai nevoie de un furtun de evacuare cu un diametru de 10 cm pe care il poti scoate fie pe fereastra sau sa ii faci o evacuare prin perete. Modelele care nu necesita evacuare au un consum mai mare la energie iar eficienta la racire nu este la fel de buna iar pretul este deasemenea mai mare.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)