Set masa de toaleta Bestline Nice ideal pentru o baie moderna

     In orice baie pe langa obiectele sanitare absolut necesare avem nevoie si de un set de mobilier pentru depozitarea si pastrarea produselor de igiena personala care sa reflecte nevoile personale dar si cele de design interior al intregii case. 
     Din oferta celui mai mare magazin online am ales set-ul de masa de toaleta Bestline Nice, din material nuc compus din 3 itemi: oglinda, taburet si masa. cele doua corpuri de baie masa si taburetul sunt construite din lemn masiv de nuc si au urmatoarele dimensiuni: taburet (35 x 35 x 40 cm) masa (latime 45 x lungime masa + dulap 70 +28.2 cm, inaltime 40 cm). Designul simplu si culoarea lemului de nuc il fac potrivit pentru a fi integrat cu usurinta in orice baie. 
     Desigur nu putea lipsi oglinda din acest set, si vorbim aici de una destul de generoasa in dimensiuni, perfecta pentru intreaga familie (latime 65 cm, lungime 70 cm).

Recomandare:

       O solutie moderna, de bun gust care va prinde bine si la tine in casa, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, oferta care il recomanda ca fiind o alegere perfecta: Verifica pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)