Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu o multitudine de functii si programe totul la un pret accesibil. Arata foarte bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de buna calitate ce ii confera acesteia statutul de produs fiabil rezistent in timpAsa si cum numele ii sugereaza este foarte economica, lucru evidentiat si de clasa energetica superioara din care face parte si anume A+. 
        Indesit IWSC51051CECO este o masina de spalat SLIM, compacta cu un raport pret foarte bun pe care o poti integra cu usurinta in apartamentul tau, dimensiunile acesteia raportandu-se la urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 42 cm. 
        La partea estetica aceasta iese in evidenta prin design-ul clasic de culoare alba in care panoul de comanda reprezinta punctul de atractie, dotat cu o multime butoane de comanda.
        Din punct de vedere tehnic masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO se diferentiaza prin faptul ca are o capacitate de incarcare rufe de pana la 5 Kg si o viteza de centrifugare de 1000 rpm. 
        Programele de spalare destul de numeroase acopera majoritatea necesitatilor si aici vorbim de program pentru haine din bumbac, lana sau sintetice, program jeansi, program consum redus, mixt sport etc. O functie interesanta este si modul de programare intarziata prin care poti seta ca masina de spalat sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine, sa porneasca si sa se opreasca exact atunci cand doresti tu.
      Eco Time este o alta functie la fel de interesanta care iti permite sa optimizezi modul de functionare asa cum vrei tu, iar in cazul in care vrei sa speli o cantitate de rufe mai mica, consumul de apa si cel de energie sa fie semnificativ redus.
      Nu veti avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 60 dB).


Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)