Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1855/80 pret si specificatii tehnice

      Cum ar fi sa ai acasa un dispozitiv care sa iti prepare un suc de fructe sanatos din fructele alese de tine de la supermarket? Super nu? E simplu mai ales ca acum storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1855/80 se comporta exact ca un profesionist atunci cand este vorba de a prepara bautura racoritoare din fructele favorite.
      Alimentatia sanatoasa este secretul unei vieti fara probleme medicale. Fructele si legumele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica prin faptul ca aduc un aport important de vitamine si minerale.
      Designul compact si dimensiunile reduse fac ca acesta sa se potriveasca de minune in o bucatarie ca a ta, alaturi de celelalte electrocasnice. In una din partile laterale acesta este prevazut cu o duza de servire directa unde folosesti paharul gradat din pachet. Asezi paharul direct sub robinet iar sucul va curge atat timp cat doresti tu.
       Acesta are o putere de 700 W, un recipient pulpa de capacitate 1.2 litri, recipient suc de capacitate 0.8 litri. Vei simti diferenta de calitate al acestui produs inca de la prima utilizare, acesta fiind un ajutor perfect pentru orice gospodina la bucatarie, capabil sa iti ofere satisfactia lucrului bine facut de fiecare data. Acesta detine un sistem de anti-alunecare ce-l stabilizeaza in timp ce il folosesti pentru a ramane mereu pe pozitie.
       Sistemul de stoarcere performant va permite obtinerea cu pana la 35% mai mult suc fata de alte dispozitive mai rudimentare si ieftine cu multe vitamine si antioxidanti. Acesta face posibila extragerea cu pana la 30% mai multa vitamina C si cu pana la 75 % mai multi oxidanti in comparatie cu un alt storcator de fructe.
       Sistemul anti-picurare va elimina posibilitatea acumularii de suc in orificiul pentru dozare in pahar evitandu-se astfel atat patarea fetei de masa dar si pierderea unei cantitati de suc ineficient.
        Dupa fiecare utilizare este recomandat sa fie curatat manual sau cu ajutorul unei masini de spalat vase si apoi sa fie sters usor cu o laveta pentru a indeparta astfel picaturile de apa. Nu este nici foarte zgomotos - nivel zgomot - 65 dB.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)