Laptop ASUS X556UJ-XX007D pret si specificatii tehnice

         ASUS X556UJ-XX007D este un laptop care are la baza implementata arhitectura Skylake, lucru care era mai des intalnit la modele in gama premium, sistem care recurge la un consum de energie mai mic si o autonomie mai buna pe baterie. E perfect pentru cei care sunt in cautare de performanta dar nu detin un buget foarte generos, acesta clasandu-se in limita bunului simt oferind destul de multe facilitati atat din punct de vedere al vitezei de procesare cat si la capitolul grafica.
       Arata foarte bine si ca design exterior, materiale de calitate bine finisate, rezistente care vor face deliciul oricarui utilizator. Interiorul arata foarte bine atunci cand il deschizi, culoarea predominanta fiind un gri metalizat de culoare inchisa.
       Proiectat pentru multitasking si divertisment, Asus seria x55 este un notebook practic pentru toti utilizatorii. Este cu pana la 5% mai subtire fata de modelele precedente. Nu vei avea probleme cu el sa se incalzeasca deoarece tehnologia IceCool il mentine mai rece chiar si ca temperatura corpului.
       Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
       Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i5 6200U tactat la o frecventa de 2.3 Ghz. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 2.8 Ghz.
       Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Pentru un viitor upgrade ii poti inlocui actuala placuta de memorie cu alta care sa suporte pana la 12 Gb.
        Spatiu de stocare destul de generos este reprezentat de HDD-ul de capacitate 1 Tb. Asi fi preferat aici daca se putea si un SSD dedicat.         
        Laptop-ul ASUS X556UJ-XX007D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 920M de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie.

       Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. 
         Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 3 porturi USB, doua 3.0 si unul 2.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptopul Asus ASUS X556UJ-XX007D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)