Congelator Heinner HFF-80A+ pret si specificatii tehnice

       Pregateste-te inca de pe acum pentru sezonul cald si nu lasa alimentele sa se altereze achizitionand un congelator compact care sa ocupe putin spatiu dar sa ofere toate conditiile necesare pastrarii indelungate a alimentelor tale. Heinner HFF-80A+ este un congelator de capacitate mica - 80 de litri dotat cu sistem de congelare rapid, ideal atat pentru acasa cat si pentru o afecere proprie, magazin de cartier sau un restaurant unde sa tii alimentele si bauturile la rece.
       Design-ul este in aceiasi nota majoritara, culoarea alta fiind cea definitorie, accesul la interior se face din fata, dispune de usa reversibila cu maner orizontal. Important este si consumul acestuia, congelatorul Heinner HFF-80A+ fiind un dispozitiv destul de bine optimizat la capitolul energetic incadrat in clasa de eficienta A+.
       La interior putem distinge pana la 4 compartimente in care poti depozita diverse produse in spatii bine delimitate ca spatiu. Sistemul de dezghetare este unul manual astfel ca la anumite perioade de timp va trebui sa apelezi la decongelarea totala pentru ca acesta sa isi mentina eficienta la racire. Capacitatea de racire in timp a acestuia este de aproximativ 4.5 Kg/24 de ore.
       Nu vei avea probleme nici din cauza zgomotlui, Heinner HFF-80A+ fiind un congelator destul de silentios cu un nivel al zgomotului de pana la 43 dB. 

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca va doriti un congelator de dimensiuni mari disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, avand o reducere destul de consistenta: Verifica pret redus



                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)