Bicicleta magnetica B400 Techfit pret si specificatii tehnice

     Peste tot gasesti diverse remedii care se doresc a fi metode sanatoase de slabire dar in mare tot ceea ce se bazeaza pe suplimenti nutritivi si alte buline nu fac decat sa dauneze corpului la o utilizare indelungata. Recomand tuturor inainte de a apela la un nutritionist sau medic sa incerce macar o data si alternativa de a face sport si miscare chiar la tine acasa cu ajutorul unei biciclete performante cu este si Techfit B400.
     Bicicleta magnetica B400 Techfit permite o miscare de tip verticala punand in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Are o greutate de numai 7 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 130 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. 
     Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Pentru a preveni accidentele, pedalele sunt prevazute si cu curea ajustabila care fixeaza picioarele pe pozitie astfel incat pericolul de accidentare sa fie minim.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus



                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)