Storcator de fructe Philips Avance Collection HR1871/70 pret si specificatii tehnice

      Cu noul storcator de fructe Philips Avance Collection HR1871/70 te bucuri de viata si de sanatate cu fiecare pahar pe care il savurezi din fructele tale preferate. Philips Avance Collection HR1871/70 este un dispozitiv profesional de prepararea a sucului natural din fructe si legume care reuseste performanta de a stoarce pana si ultima picatura din pulpa lor. 
     Arata foarte bine si ca aspect general, are un design premium, acesta fiind construit din materiale de calitate, inox si plastic rezistent. Bucataria ta va surprinde din nou cu noile functionalitati ale storcatorului de fructe Philips Avance Collection HR1871/70, un dispozitiv performant care isi va demonstra maiestria inca de la prima utilizare.
     Are un motor puternic de 1000 W care te va ajuta sa eficientizezi procesul de stoarcere chiar si in cazul acelor mai dure legume. Datorita tubului de diametru mare 80 mm vei putea stoarce fructe si legume mari fara a trebui sa le tai.
     Philips Avance Collection HR1871/70 este primul storcator centrifugal de pe piata cu functie de precuratare. Turnand apa in elementul de impingere poti crea o fantana de apa in aparat care elimina fibrele nedorite de pe capac si usureaza curatarea sitei. Recipientul de colectare suc are o capacitate de 1.25 litri in timp ce zona de colectare pulpa are o capacitate de 2 litri. Viteza de stoarcere poate fi variata in doua trepte de viteza in functie de duritatea fructelor pe care le vei stoarce.
      Sistemul anti-picurare va elimina posibilitatea acumularii de suc in orificiul pentru dozare in pahar evitandu-se astfel atat patarea fetei de masa dar si pierderea unei cantitati de suc ineficient.
      Dupa fiecare utilizare este recomandat sa fie curatat manual sau cu ajutorul unei masini de spalat vase si apoi sa fie sters usor cu o laveta pentru a indeparta astfel picaturile de apa. Nu este nici foarte zgomotos - nivel zgomot - 65 dB.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)