Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Hotpoint-Ariston WMTG723HC EU pret si specificatii tehnice

       Hotpoint-Ariston WMTG723HC EU este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat rufe performant care sa fie optimizat pentru spatiile mici, ideal pentru apartamentele mai mici sau in cazul unei garsoniere. Dimensiunile reduse pun insa probleme atunci cand vine vorba de tehnologiile existente inglobate, astfel ca un produs care sa puncteze la toate capitolele este mai greu de gasit, deoarece de fiecare data anumite avantaje vin cu minusuri la alte capitole.
       Se pare ca cei de la Hotpoint-Ariston au rezolvat si aceasta problema deoarece masina de spalat verticata Ariston WMTG723HC EU este un veritabil dispozitiv, optimizat pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru rufele spalate. Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de programare toti parametrii de functionare fiind afisati in timp real pe display-ul LCD din dotare.
       Masina de spalat verticala verticala Hotpoint-Ariston WMTG723HC EU are o capacitate de stocare rufe la interior de pana la 7 Kg si o viteza de centrifugare maxima de 1200 rpm. Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa de consum A+++, un model economic cu un consum relativ mic care se va reflecta luna de luna la factura de curent (consum standard 0.9 kW).
       Grila de programe include numeroase optiuni de spalare rufe printre care: program bumbac, sintetice, lenjerie, camasi si sintetice. In cazul in care doresti ca hainele sa fie usor de calcat exista si optiunea de spalare delicata, mod de lucru care va executa o stoarcere mai delicata a rufelor pentru a evita astfel aparitia cutelor.
       Certificarea Woolmarkt Platinium reprezinta inca un motiv in plus care sa ateste modul profesionist in care se comporta masina de spalat cu rufele de la interior. Acesta este un sistem unic de spalare brevetat care se atribuie masinilor de spalare care acorda o atentie desavarsita rufelor de la interior pentru a nu deteriora tesatura.
       Cu functia siguranta copii cei mici vor fi mereu protejati de accidente deoarece aceasta blocheaza automat functiile butoanelor de comanda si accesul la interior.  
       Consumul de apa estimat la o folosire obisnuita indica o valoare de aproximativ 8900 litri in decursul unui an, asta daca o folosesti de doua ori pe saptamana. Este silentioasa, lucru care o face usor de utilizat si pe timp de noapte.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 


                              


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)