Masina de spalat Sharp ESFC6122W2EE pret si specificatii tehnice

      Sharp ESFC6122W2EE este masina de spalat care tinde sa multumeasca pe toata lumea, un dispozitiv performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care arata bine si ca design, totul la un pret excelent. Este destul de compacta ca design ocupand un spatiu relativ in casa ta, aceasta fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.5 x 59.7 x 41.6 cm. 
      Din punct de vedere tehnic putem vorbi de o masina de capacitate mare incarcare rufe de pana la 6 Kg cu o viteza de centrifugare de 1200 rpm, suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A++.
      Programele de spalat destul de numeroase vor acoperi majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unei astfel de masini de spalat si anume: program haine lana, bumbac, haine delicate, sintetice, consum redus. Poti spala chiar si incaltamintea in interior, aceasta fiind dotata cu un astfel de program special dedicat in acest caz. Programul extra clatire va realiza cicluri  suplimentare de clatire pentru ca pana si cea mai fina urma de detergent sa fie eliminat din haine.
      In cazul in care obisnuiesti sa speli noaptea tarziu, masina de spalat dispune si de un program de lucru silentios care promite rezultate bune la spalat fara prea mult zgomot in jur. Pentru bluze si camasi deasemenea exista programe dedicate precum si pentru hainele de bebelus (program anti-alergic). 
     Cu sistemul Eco-Logic - incarcare la jumatate, consumul de energie este redus la jumatate. Masina de spalat detecteaza automat cand este incarcata la jumatate, fapt care duce la un consum mai redus de apa si detergent dar si un timp de lucru injumatatit.
     Principalele functii pe care le vei intalni la acest model sunt:

- sistem electronic de control balans - preia vibratiile si distribuie uniform rufele la interior astfel incat procesul de spalare sa fie unul silentios
- sistem detectare spuma - indiferent de tipul de detergent folosit, masina de spalat nu va trece la urmatorul stagiu al programului de lucru daca spuma de la interior nu este inc antitate optima
- sistem siguranta copii - blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei
- protectie anti-inundatie - masina de spalat se opreste automat in cazul in care sunt detectate scapari de apa

       Toate informatiile cu privire la procesul de spalare vor fi afisate in timp real pe display-ul LCD din partea centrala a panoului de comanda. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)