Televizor LED Daewoo L32R640CTE performanta la un pret accesibil

       Daewoo L32R640CTE este un televizor accesibil ca pret care apartine categoriei Non Smart, dotat cu tunner digital si player multimedia, perfect pentru a fi utilizat la bucatarie sau intr-o camera mai mica. Este bine de stiut ca atunci cand alegi un televizor sa tii cont si de dimensiunea camerei unde il vei instala. De exemplu pentru o camera care nu este foarte spatioasa, ar fi cazul sa alegi un televizor de pana in 80 cm deoarece daca il plasezi aproape de zona in care obisnuiesti sa urmaresti emisiunile sau serialele preferate risti sa ai probleme cu ochii. 
       Acest lucru n-ar fi o probleme la noul televizor LED Daewoo L32R640CTE deoarece acesta masoara in diagonala 81 cm, o dimensiune ideala. Ecranul LED suporta o rezolutie HD (1360 x 768 pixeli) oferind un unghi de  vizibilitate foarte bun din orice pozitie.  Culorile bine definite dar si tranzitia buna dintre cadre creaza impresia de fluiditate si consistenta.
       Timpul de raspuns in frecventa este de 6 ms iar luminozitatea standard de 270 cd/mp. Se vede bine chiar si in conditii de luminozitate accentuata (lumina zilei/soare) avand un contrast nativ de 50000:1.
       Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeane, lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
       Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 5 W.
       Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, trei porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
       De remarcat este si consumul acestuia de numai 38 W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret


          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus


         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                      


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)