Aspirator cu sac Star-Light ASY-1420W pret si specificatii tehnice

       Star-Light ASY-1420W este un aspirator cu sac de dimensiuni reduse care va patrunde chiar si in acele zone de spatiu mic pentru a te ajuta sa faci curatenie ca la carte, cu putin efort. Nu este un aspirator foarte sofisticat, toate functiile fiind asemanatoare cu cele ale unui dispozitiv clasic, acesta fiind o alegere prefecta daca nu ai prea multe pretentii in ceea ce priveste dotarile tehnice. Binenteles si pretul este unul pe masura, nu costa foarte mult dar isi face treaba la fel de bine ca un dispozitiv de aspirare mai scump.
       M-am bucurat cand am vazut si astfel de dispozitive marca Star-Light (fabricate la noi in tara) ca destule chinezarii exista pe piata, multe dintre ele scumpe si proaste.
        Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (1400 W) care ii ofera o putere de aspirare de 270 W, suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 7 metri in jurul sau.
        Sacul de colectare murdarie are o capacitate de 2 litri iar odata ce s-a incarcat esti avertizat prin aprinderea unui indicator LED.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)