Frigider cu doua usi Heinner HF-240M pret si specificatii tehnice

      Frigiderul cu doua usi Heinner HF-240M este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de clasa medie perfect in cazul unui apartament mai mic proiectat astfel incat sa ocupe un spatiu cat mai mic si dotat cu tehnologii de ultima generatie. Si nici nu costa nici foarte mult. Designul nu este unul care sa te impresioneze la maxim dar putem vorbi de faptul ca materialele folosite sunt de buna calitate placute la vedere in care albul mat care predomina se asorteaza perfect in orice colt al  casei tale. 
      Acest frigider sta bine si la capitolul consum energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ ce asigura un consum cu pana la 24% mai mic fata de modelele clasice din clasa A.

      Heinner HF-240M este un frigider de dimensiuni medii avand un volum total de 240 litri din care 41 litri ii revin congelatorului situat in zona superioara iar restul de 199 litri frigiderului.   
      Spatiul din interiorul frigiderului este impartit pe 3 nivele de rafturi metalice rezistente care pot fi oricand reasezate pentru a modifica spatiu dintre ele pentru a introduce in interior si alimente de dimensiuni mai mari. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Pe usa frigiderului este dotata cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 
       Prospetimea si igiena alimentelor din frigider sunt mentinute o perioada indelungata asta si datorita garniturii antibacteriene cu care este dotata usa frigiderului. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului dar si a altor bacterii ce ar preclita siguranta alimentelor. 
       Sistemul de dezghetare al frigiderului este unul de tip manual astfel ca la anumite perioade de timp va trebui sa il decongelezi. In cazul unei pene de curent acesta are o autonomie de functionare de pana la 15 ore pana cand se dezgheata in totalitate. 
       Temperatura la interior se seteaza manual dupa preferinte cu ajutorul termostatului reglabil. Pe timp de noapte acesta este foarte silentios, nivelul de zgomot incadrandu-se in limitele normale.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)