Masina de spalat rufe Candy GC4 1272D3/2 pret si specificatii tehnice

      Cei de la Candy au avut mereu masini de spalat foarte eficiente cu o fiabilitate de lunga durata, prima masina de spalat inca functionand in parametrii normali si acum la 8 ani de la achizitionarea ei. Desi am renuntat de 1 an la ea trecand la un model mai nou ce are incluse mai multe programe de spalat, cea veche functioneaza inca perfect la tara unde ai mei parinti se descurca de minune cu ea. 
      Candy GC4 1272D3/2 este o masina de spalat cu incarcare frontala pe care o recomand celor care vor sa investeasca o suma nu foarte mare si sa se aleaga in acelasi timp cu un dispozitiv de spalat rufe performant. 
      Din punct de vedere tehnic aceasta se prezinta astfel: are o capacitate de incarcare de 7 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind un model slim avand urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 40 cm.
      Panoul de comanda este unul clasic si nu include decat un display LCD cu functie de timer, butoane de pornire oprire si un selector de programe si viteza centrifugare.
      Programele de spalat destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati si anume: program haine bumbac, culori inchise, delicate, manual, Hyigiene60 si Intensiv. Pentru hainele a caror murdarie este mai greu de scos este recomandat sa apelezi la functia de spalare intensiva care va folosi cicluri suplimentare de clatire si deasemenea va alege o temperatura de spalare mult mai ridicata.
      Daca te grabesti, hainele tale pot fi curatate chiar si in 14 minute datorita functiei de spalare rapida eficienta la orice ora. Deasemena daca esti pe picior de plecare exista optiunea amanarii programului de spalare pe care sa il reiei atunci cand vei ajunge acasa din nou.
      Nu consuma nici foarte mult, aceasta fiind un model destul de economic fiind incadrata astfel in clasa de eficienta A+++.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)