Blender Oster Reversible BRLY07-Z00-050 pret si specificatii tehnice

      Solutiile moderne din zilele astea iti permite sa savurezi un pahar de suc din fructe naturale simplu prin apasarea unui simplu buton, totul fiind gata in doar cateva secunde. Oster, o firma producatoare de renume de electricasnice mici din strainatate, iti propune alegerea unei solutiii moderne si anume blender-ul Oster Reversible BRLY07-Z00-050, un dispozitiv care se va dovedi foarte util in bucataria ta.
       Acesta are doua parti componente, partea de jos, care cuprinde panoul de comanda, si un vas din sticla special tratat astfel ncat sa reziste la temperaturi ridicate si zgarieturi. Poti pregati cu acesta o multime de bunatati, de la sosuri cremoase, supe creme, smothie-uri pana la cocktail-uri cu gheata, numai bune in sezonul calduros. 
       Sistemul integrat - All Metal Drive - ce are in componenta sistemul de componente care preiau forta de rotire si de macinare este fabricat din metal, lucru foarte bun deoarece va fi rezistent in timp. Sistemul de tocare unul reversibil, este eficient reusind sa macine foarte bine alimentele din bol. Sistemul de lamele este atat de eficient incat poate sa sparga si gheata.
       Blender-ul Oster Reversible BRLY07-Z00-050 are o putere de 600 W, care poate fi selectata prin cele 5 trepte de putere progresive. Bolul are o capacitate de 1.25 litri, acesta fiind suficient de mare pentru intreaga familie.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)