Masina de spalat rufe Samsung AddWash WW70K5210WW/LE pret si specificatii tehnice

        Daca ar fi sa privesti de la distanta masina de spalat rufe Samsung AddWash WW70K5210WW/LE ai zice ca nu s-ar diferentia foarte mult de alte masini de spalat. Aceasta masina de ultima generatie este dotata cu functii pe care nu le vei intalni si la alte modele, una dintre ele fiind functia de AddWash care iti permite sa introduci alte rufe in masina de spalat chiar si dupa ce programul de spalat a inceput.
        Practic cred ca de multe ori ai inceput sa speli rufele si intre timp ai mai gasit prin casa alte rufe murdare care ar fi mers spalate odata cu cele din interior. Cu noua functie AddWash introduci rufe in interior in orice moment de lucru al programului fara sa influentezi programul de lucru. O functie destul de interesanta cu ajutorul careia vei putea face astfel economie la curent si la apa, iar timpul destinat spalarii rufelor va fi unul mult mai redus.
        Masina de spalat arata foarte bine si la exterior, este compacta, si nu ocupa nici foarte mult spatiu, incadrandu-se in dimensiunile urmatoare: 85 x 60 x 55 cm. 
        In partea superioara aceasta este dotata cu un panou de comanda ultramodern cu butoane selectie programe de lucru, buton rotativ selectie viteza centrifugare dar si un display LCD pentru afisare parametrii de lucru. 
        Motorul, la fel de ultima generatie utilizeaza tehnologia Inverter care asigura astfel o silentiozitate destul de buna dar si un consum de energie mult mai redus. Astfel masina a fost incadrata conform calculelor efectuate de specialisti in clasa de eficienta A+++.
        Din punct de vedere tehnic, masina de spalat rufe Samsung AddWash WW70K5210WW/LE are o capacitate de incarcare de pana la 7 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Accesul la interior se face frontal, cu ajutorul unui hublou lateral.
        Grila de programe destul de variata cuprinde toate programele necesare pentru a spala efcient, ori de cate ori vei folosi masina de spalat: program Baby Care -  elimina particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pielea fina de bebelus, clatire, centrifugare, Super Eco Wash -  speli la o temperatura mai mica rufele usor murdare pentru economie la energie, program matase, bumbac, lana, sintetice, delicate etc.
        Tehnologia Eco Bubble face posibila o curatare mult mai intensa a rufelor prin patrunderea in tesatura a unor bule de aer care vor elimina eficient orice urma de murdarie. detergentul patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, protejand astfel materialul.
         In cazul in care apar probleme de configurare program sau erori in timpul procesului de spalare, masina de spalat beneficiaza si de o asa numita functie de diagnosticare. Sistemul automat de detectie al erorilor Smart Check detecteaza toate aceste probleme ce pot aparea in timpul functionarii acesteia si furnizeaza solutii simple de depanare utiizand o aplicatie speciala pentru smartphone.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                              
           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)