Ondulator Multistyler Elite Rowenta CF4112 pret si specificatii tehnice

       Da frau imaginatiei tale si alege o noua coafura care sa puna in valoare frumusetea ta cu ajutorul ondulatorului Multistyler Elite Rowenta CF4112. Uneori putina imaginatie este deajuns pentru a pune in aplicare cele mai nastrusnice ganduri de schimbare de look, putin curaj dar si instrumentul adecvat.
       Pe langa faptul ca este practic, ondulatorul Multistyler Elite Rowenta CF4112 este dotat la randul lui cu o multime de accesorii, 7 la numar: ondulator, placa de indreptat parul, placa de incretit, cap spirala, perie si doua agrafe par.
       Arata foarte bine si ca design, este modern si face cam tot ceea ce ti-ai dorit, un dispozitiv complet din toate punctele de vedere. Se incalzeste rapid in doar cateva secunde, temperatura maxima absoluta fiind de 180 de grade. Parul tau este protejat de fiecare data datorita invelisului cu turmalin care ofera intindere perfecta a parului atunci cand folosesti accesoriul placa de par. Deasemenea in functie de preferinte poti varia aceasta temperatura, manerul fiind prevazut cu un astfel sistem de reglare pe baza de potentiometru.
       Nu conteaza cand il folosesti, fie pe parul umed sau cel uscat deoarece acesta va da mereu aceleasi rezultate ca de fiecare data.

Recomandare: 

       Ondulatorul minune Elite Rowenta CF4112 este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos: Verifica oferta pret

        Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativVerifica pret redus


                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)