Laptop Acer Aspire E5-573G-56WX pret si specificatii tehnice

       Laptop-ul Acer Aspire E5-573G-56WX este o alegere interesanta ca pret in special prin faptul ca acesta este unul dintre cele mai ieftine modele care vine cu suport HDD de tip SSD. Daca ar fi sa ne luam dupa ultimile tendintele in materie de componente putem observa ca in curand clasicul HDD va fi istorie iar SSD-urile vor fi cele la putere. Prezenta unui SSD in locul unui clasic HDD va insemna un plus de viteza in ceea ce reprezinta viteza de acces la date, practic aplicatiile vor rula mai rapid iar sistemul de operare se va incarca la pornire in doar cateva secunde.
       Tastatura iese si ea in evidenta prin dispunerea butoanelor la distante suficient de mari astfel incat precizia la tehnoredactare sa fie una acceptabila. In partea dreapta este prezent si blocul numeric atat de util celor care folosesc limbajele de programare si in contabilitate. TouchPad-ul raspunde bine la comenzi si are si suport MultiTouch.
       Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel Core i5 5200U tactat la o frecventa de 2.2 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. In modul Turbo Boost poate atinge si frecvente de ordinul 2.7 Ghz.
       Foloseste o memorie RAM de 4 Gb (maxim 16Gb) iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD de 128 Gb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga inca o placuta de memorie pentru un total de 16 Gb.
       Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 920M cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Nu este una din cele mai noi placi existente pe piata dar este bine venita deoarece va oferi o consistenta surprinzatoare atunci cand vine vorba de jocuri si aplicatii care au nevoie de resurse grafice peste medie. 
       Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 2.0, un port USB 3.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.

Recomandare:

         Laptopul  Acer Aspire E5-573G-56WX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)