Aspirator cu sac Electrolux UltraOne ZUOORIGDB+ pret si specificatii tehnice

      Daca curatenia este un capitol la care tii sa fie una de calitate atunci ai nevoie si de instrumentul perfect care sa te ajute sa indeplinesti acest obiectiv si anume aspiratorul cu sac Electrolux UltraOne ZUOORIGDB+. Odata cu venirea sezonul cald se recomanda sa faci curatenie generala cel putin o data pe luna in casa deoarece mai mereu prezent in atmosfera si se depune in mare parte pe majoritatea lucrurilor din casa. In timp acesta poate provoca alergii sau afectiuni respiratorii.
       Electrolux UltraOne ZUOORIGDB+ este un aspirator performant cu sac care va da randamenul mult asteptat pe orice suprafata de lucru, acesta reusind sa retina chiar si particulele fine din covor. Acest lucru se datoreaza motorului cu tehnologie Silent Air Technology care pe langa un flux constant de aer nu este nici foarte zgomotos. Nivelul de zgomot al aspiratorului este de numai 69 dB. 
        Este un dispozitiv compact, cu un design placut la vedere, construit din materiale solide care dau impresia de lucru bine facut. Cantareste aproximativ 8 Kg, este usor de manevrat si depozitat care are o arie de actiune de pana la 12 metri in jurul sau. 
        La capatul de aspirare al telescopului metalic poti atasa diverse accesorii in functie de locul si spatiul unde vei folosi aspiratorul astfel: duza 3 in 1 AeroPro poate conecta peria normala dar si pe cea pentru spatii inguste. Dupa ce ai terminat treaba cablul de alimentare se delureaza automat prin simpla apasare a unui buton de comanda.
        Deasemenea in functie de spatiu in care folosesti aparatul de aspirare poti varia puterea de aspirare folosind butonul de variatie din consola de comanda.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                         
   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)