Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 2010/E-S pret si specificatii tehnice

       Poti petrece acum mai mult timp cu familia ta deoarece masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 2010/E-S face ce tie nu iti place si anume spala intr-un mod profesionist toate vasele din bucatarie. Masina de spalat vase Incorporabila Candy CDI 2010/E-S arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este moderna iar materialele de calitate impun un anumit punct de vedere si anume ca avem de-a face cu un dispozitiv de prima clasa.
       Nu ocupa nici foarte mult spatiu, aceasta putand fi integrata cu usurita si acolo unde spatiul nu este tocmai generos: 82 x 59.8 x 82 cm.
       Panoul de comanda este dotat cu un superb display LCD care iti va indica in timp real programul de functionare activ dar si timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare. 
       Accesul la interior se face frontal, aceasta avand o capacitate de pana la 12 seturi de vase pentru care poti selecta un numar de 6 programe. La interior gasesti un spatiu adecvat atat pentru farfurii cat si alte elemente de vesela cum ar fi: linguri furculite sau cani din ceramica. In functie de consistenta grasimii de pe vase poti apela fie la un program de prespalare ce include cicluri mai mult de clatire sau la modul de functionare intensiv ideal pentru vase deosebit de murdare.
       Masina de spalat vase Incorporabila Candy CDI 2010/E-S este eficienta si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ si are un consum de 291 kWh/an si 3040 litri de apa/an.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)