Laptop 2 in 1 Dragon Touch i10X pret si specificatii tehnice

         O solutie fiabila si de actualitate in ceea ce priveste portabilitatea este laptop-ul 2 in 1 Dragon Touch i10X, un dispozitiv elegant si performant care poate fi folosit atat pe post de laptop cat si tableta. In functie de nevoile personale il poti transforma pe acesta dintr-un veritabil laptop in tableta. 
         Sistemul de prindere include un set de balamale solide care fac o priza buna la inchidere atunci cand il folosesti pe post de laptop. Sistemul de glisare ii permite acestuia sa fie transformat foarte rapid din laptop intr-o tableta performanta.
          Tastatura raspunde bine la comenzi, este silentioasa iar distanta dintre taste face ca redactarea unui simplu document sa fie o adevarata placere. 
         Ecranul de 10 inchi IPS suporta o rezolutie 1280 x 800 pixeli. Imaginile redate exprima acuratete, au culori bine definite la o calitate peste medie.
        Dragon Touch i10X este o tableta puternica si robusta dotata cu un procesor cu 4 nuclee (Quad Core) Intel Atom Z3735F tactat la o frecventa de 1.83 Ghz. Memoria RAM instalata pe aceasta este de 2 Gb iar stocarea se face pe un suport flash de 64 Gb. In teste a reiesit faptul ca aceasta se descurca foarte bine in operarea cu mai multe aplicatii deschise simultan, un sistem echilibrat, proiectat pentru obtinearea de performante foarte bune.
         Sistemul de operare preinstalat este Windows 8.1. Acesta beneficiaza si de aplicatia Microsoft Store de unde poti descarca o multime de alte aplicatii pentru divertisment, navigare online dar si retele sociale.
        Camera foto principala de pe spate are un senzor de 5 MP iar cea de pe fata are un senzor de 2 MP. Sta bine si la capitolul conectivitate, suporta internet prin Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth 4.0, iar in cazul in care ai nevoie de spatiu pe disc mai mare ii poti atasa si un card microSD de pana la 32 Gb.

Recomandare: 

        Este o solutie la indemana daca doresti un dispozitiv ieftin, bine dotat din punct de vedere tehnic pentru activitatile zilnice cat si la munca: Verifica oferta pret

       Profita de reducerile curente si achizitioneaza  laptopul 2 in 1 Dragon Touch i10X la un pret excelent: Verifica pret redus

                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)