Epilator Braun Silk-Expert IPL BD 5008 pret si specificatii tehnice

       Epilatorul Braun Silk-Expert IPL BD 5008 este alegerea perfecta daca vrei ca vara aceasta sa impresionezi partenerul cu un corp de invidiat in care picioarele sa fie punctul de atractie. Este cel mai complet dispozitiv IPL de pe piata dotat cu functii care stau la baza cercetarilor realizate pana in 2016, un dispozitiv care odata folosit va aduce rezultatele mult asteptate de fiecare.
       Este un dispozitiv comod, usor de utilizat care va inlocui cu succes vizitele costisitoare de la salonul de infrumusetare. SIlk-exper-ul IPL detine un sistem de indepartare a parului delicat astfel incat sa nu simti deloc durere la aplicare. Are un design modern, este alb slim cu o forma practica pentru a fi manevrat cu usurinta.
       Acesta detine si un senzor inteligent Senso Adapt care adapteaza lumina intensitatii la tipul de ten si culoarea pielii, pentru ca tratamentul sa fie eficient. Poate fi folosit atat pentru picioare, zona axiala si pe fata.
       Cu cele 5 setari de energie luminoasa chiar si pielea delicata poate fi supusa unui astfel de tratament cu impulsuri luminoase. E bine de stiut ca toate aceste rezultate vor aparea dupa o serie de sedinte repetate la o saptamana distanta, rezultatele finale fiind vizibil in stagiul final abia dupa 6 saptamani.
       Acesta are un acumulator reincarcabil cu o durata de functionare de pana la 1 ora. Incarcarea acestuia dureaza cam aproximativ 2-3 ore.

Recomandare:

 
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

       
        Pe langa aparatul de epilare mai primesti in pachet si un aparat sonic de exfoliere corporala, ideal pentru o piele fina si catifelata: Verifica promotie

         Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici


                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)