Laptop HP 15-AF001NQ pret si specificatii tehnice

       Daca pana acum eram obisnuit cu aspectul sumbru al laptop-urilor HP care in generau vroiau sa capteze atentia doar a celor care isi doreau un dispozitiv office strict pentru munca de la birou, modelul HP 15-AF001NQ tine sa ma contrazica inca de la inceput. Materialele de calitate din care este construit dar si culoarea rosie aprinsa se vor potrivi perfect cu cei care poseda un spirit rebel si plin de viata.
       Cei de la Hp au construit un laptop ieftin ca pret, dotat cu componente pe masura, care sa satisfaca nevoia utilizatorului de navigare web si utilizare pachete office. In timpul liber il poti folosi si pentru jocuri (cele de generatie mai veche) sau filme si seriale online. 
       Display-ul de 15.6 inchi este unul de tip Wide si suporta o rezolutie 1366 x 768 pixeli. Imaginile redate exprima acuratete, au culori bine definite la o calitate peste medie.
       Tastatura raspunde bine la comenzi, este silentioasa iar distanta dintre taste face ca redactarea unui simplu document sa fie o adevarata placere. In partea dreapta este prezent si grupul de taste alfanumerice, perfect pentru cei care lucreaza in programare sau contabilitate.
        Performantele tehnice nu sunt la cel mai mare nivel dar poate fi indeajuns in cazul in care nu ai nevoie de o viteza de procesare superioara. Astfel in cazul procesorului avem de-a face cu un AMD e-Series e1-6015 cu 2 nuclee, tactat la o frecventa de 1.6 Ghz, are o memorie de 8 Gb si un HDD de 1 Tb.
         Placa video integrata pe placa de baza ofera tot suportul necesar rularii de filme online la calitate HD dar si resurse pentru anumite jocuri care nu necesita performante grafice extraordinare. Fiind un laptop mai degraba office, nu cred ca ar trebui sa avem prea multe pretentii la acest capitol.
          Acumulatorul de capacitate 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie de lucru de 4-5 ore in conditii de utilizare medie, folosire in aplicatii office sau navigare internet. In gaming resursele bateriei scad considerabil spre 2 ore maxim.
         Pe partea de conexiuni vine dotat 2 porturi iesire USB 2.0 si altul USB 3.0, iesire digitala HDMI si analogica VGA, suporta transfer de fisiere prin bluetooth 4.0, date internet prin LAN si Wi-Fi. Langa iesirea de Jack exista si un suport cititor card, iar in partea de sus a ecranului este prezenta si o camera Web cu suport pentru microfon incorporat foarte utila in sesiunile de gaming sau in conversatiile cu prietenii de pe Skype.

Recomandare:

        Laptop-ul HP HP 15-AF001NQ este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna de lucru: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret actualizat


                          
          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)