Aparat de aer conditionat Beko BHIN 120 Slim performanta la un pret accesibil

      Temperaturile ridicate inca din sezonul de primavara anunta o vara la fel de fierbinte la fel cum a fost si cea de anul trecut si de accea daca esti in cautarea unei solutii de climatizare moderne iti recomand aparatul de aer conditionat Beko BHIN 120 Slim. Un dispozitiv care se va dovedi a fi util in zilele cand temperaturile vor urca din nou spre cotele de canicula.
      Arata foarte bine si ca aspect, un dispozitiv premium care se va integra perfect in locuinta ta, atat unitatea interiora cat si cea exterioara fiind complet albe. Materialele de calitate din acesta este construit dar si finisajele de calitate il recomanda ca fiind o investitie de viitor.
      Din punct de vedere tehnic acest model are o capacitate de racire de 12000 BTU si 10918 capacitate incalzire, functie care se poate dovedi utila in timpul sezonului rece. Face fata cu succes in cazul unui apartament de dimensiuni medii de pana la 50 mp, eficienta maxima fiind atinsa pentru o camera de pana in 20 mp.
       Consumul energetic nu va da batai de cap nici unui utilizator, acesta fiind unul destul de redus, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta A++. Acest lucru i se datoreaza si motorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa nu fie de ordinul zecilor de kW.
       Cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare vei putea seta regimul e functionare asa cum doresti tu de la distanta, aria de acoperire a semnalului fiind de pana la 7 metri.
       Sistemul de distributie aer rece radial raceste in mod egal toata incaperea oferind confortul de care ai nevoie. Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati: Incalzire, Auto Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari, dezghetare automata, functie Jet - aerul rece este imprastiat in toata camera puternic, timer - timp de lucru prestabilit, sleep night mood - mod de functionare silentios pe timp de noapte. 
       Importante sunt si filtrele instalate pe acesta care vor asigura un mediu curat si sanatos fara impuritati:

- filtru HEPA - elimina polenul si praful
- filtrul Silver Ion - elimina bacteriile din aer
- filtrul Catechin - indeparteaza mirosurile si impuritatile

       Sistemul de particule aer cu ioni negativi descompune particulele de microorganisme din aer purificand eficient aerul din incapere.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                             


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)