Laptop 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E pret si specificatii tehnice

      Daca vrei sa scapi de greutatea laptopului pe care trebuie sa il porti dupa tine zi de zi la munca sau la facultate iti recomand laptop-ul 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E, un dispozitiv ultraportabil care poate fi folosit atat ca laptop cat si tableta. 
      Acer Aspire Switch 10 E este un laptop convertibil construit dim materiale de calitate si finisaje atent realizate care cantareste aproximativ 1.2 Kg.
       Tastatura este bine definita la nivel de taste cu un spatiu suficient de mare intre butoane pentru o fluenta cat mai buna la tastat, nu este zgomotoasa si se simte bine la atingere. Touch pad-ul este generos si include o suprafata multitouch pentru un control excelent. Aceasta poate fi ulterior detasata, moment in care laptop-ul va fi practic mai mult o tableta cu ecran tactil.
      Display-ul de 10.1 inchi ofera o rezolutie de pana la 1280 x 800 pixeli. Imaginile sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara. Panoul IPS ofera culori vibrante, unghiuri de vizibilitate extreme (pana la 178 de grade) si luminozitate excelenta.
      Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu 4 nuclee Intel Atom Quad Core Z3735F tactat la 1.33 GHz, memoria RAM de 2 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 64 Gb pe un SSD ultrarapid. Vine si cu sistem de operare inclus Windows Home 10.
      Placa video integrata Intel HD Graphics iti va permite rularea vizionarea filmelor de tip BluRay sau cele la rezolutii Full HD in timp real fara a avea probleme sa sacadeze imaginile. Nu este un laptop gaming dar totusi veti putea rula unele jocuri de generatie mai veche la setari medii placa video fiind una integrata. Placa video integrata nu prea poate face fata gaming-ului dar se descurca excelent cu filmele HD si chiar Full HD. 
     La capitolul porturi, datorita dimensiunilor reduse, este mai sarac, vine cu un port micro USB pe laterala ecranului, un port USB 2.0 pe dock si o iesire video micro HDMI.

Recomandare:

     Laptop-ul 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)