Storcator de fructe Philips Viva Compact HR1836/00 pret si specificatii tehnice

       Atunci cand am achizitionat storcatorul de fructe Philips Viva Compact HR1836/00 am facut cea mai buna alegere prin faptul ca acesta detine un sistem inovator care extrage minutios pana si ultima picatura din fructe. Deasemenea mi-a mai lacut la acesta ca este destul de compact, nu ocupa nici foarte mult spatiu si este la fel de puternic ca unul mai mare. Inainte aveam un model mult mai mare dar ocupa destul de mult spatiu in casa iar cand plecam in vacanta pentru mai multe zile nu il puteam lua cu mine. Sunt adepta aventurilor de vara iar la noi in familie aventurile pe la munte sunt atent planificate, cel putin cate una pe luna. 
       Cu Philips Viva Compact HR1836/00 imi pot astfel prepara sucul din fructe chiar si atunci cand sunt plecata in vacanta, acesta fiind ideal pentru orice persoana dinamica in cautare de aventura si o doza zilnica de energie naturala.
       Acesta are o putere de 500 W si doua recipiente, unul pentru suc de 0.5 litri si altul pentru pulpa de 1 litru. In partea laterala are o duza prin care curge sucul la care poti aseza un pahar de colectare de o dimensiune variata. Gratie sistemului inovator de extractie QuickClean poti prepara pana la 1.5 litri de suc fara a fi nevoit sa golesti recipientul de pulpa.
       Dupa fiecare utilizare acesta poate fi demontat usor si curatat la interior sub jet de apa si apoi depozitat la loc sigur. Sistemul antipicurare asigura o scurgere lina in recipientul de tip pahar si previne picurarea dupa utilizare.  Nu este nici foarte zgomotos - nivel zgomot - 65 dB.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


                                        
      
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)