Televizor LED Smart Samsung 32J4500 calitate exceptionala

       Platforma Smart Tv devine incepe sa devina o componenta esentiala pentru majoritatea dispozitivelor multimedia, lucru care pana acum era mai des intalnit pe modelele mai scumpe. Binenteles ca doresti si calitate in privinta imaginilor dar si un pret destul de bun e cazul sa alegi un produs al unui brand de renume cum este si modelul de la Samsung 32J4500.
       Pe langa functia tv vei putea experimenta diverse alte optiuni prin aplicatiile preinstalate care iti ofera acces la internet, aplicatii dedicate pentru filme si seriale online, aplicatii retele sociale precum si jocuri. Sistemul operare, motorul acestei interfete grafice, este o platforma open sourse disponibila pentru modelele din gama Samsung.
       Samsung a stiut intotdeauna sa construiasca televizoare care sa arate bine, fapt care reiese si din design-ul elegant si modern al modelului Samsung 32J4500. 
      Cu un ecran de calitate foarte buna care masoara in diagonala 80 cm, vei putea urmari astfel filmele si serialele tale preferate la o rezolutie maxima HD (1366 x 768 pixeli). Algoritmii avansati de prelucrare a imaginii sunt cei care contribuie exclusiv la imbunatatirea calitatii imaginii astfel: Wide Color Enhancer - culori vii bine definite chiar si atunci cand transmisia tv nu este de cea mai buna calitate.
       Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 10W.
       Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.  

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret


          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus


         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                       
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)