Blender Star-Light Toro pret si specificatii tehnice

       Un blender cum este Star-Light Toro este o adevarata comoara la casa ta, un dispozitiv performant cu ajutorul caruia vei putea pregati bauturi racoritoare din fructe si legume cu continut de vitamine din belsug. 
       Arata foarte bine ca design, este construit din materiale de calitate fiabile in timp, acesta fiind combinatia perfecta intre performante si un design compact. Din punct de vedere tehnic acesta este echipat cu un motor de 1000 W care va face fata oricarei situatii, chiar si atunci cand vei folosi fructe si legume mai tari.
       Ai la dispozitie 5 trepte de viteza pentru a selecta gradual viteza potrivita in functie de duritatea fructelor folosite. Acesta este prevazut si cu un vas din sticla transparenta de capacitate 1.5 litri, suficient de mare pentru toate retetele dumeavoastra.
       Lamelele cu care acesta este dotat sunt certificate de catre cei de la Star-Light cu cinci stele in ceea ce priveste eficienta lor la taiere. Cu functia Turbo/Pulse vei putea da prin blender si alimente mult mai greu de faramitat intr-un mod la fel de profesionist.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)