Cafetiera Russell Hobbs Buckingham 20690-56 pret si specificatii tehnice

       O cafea buna poate face minuni mai ales atunci cand esti foarte obosit, lucru vizibil in performantele tale pe care le ai atunci cand muncesti. In acest sens iti recomand cafetiera Russell Hobbs 20690-56 ca fiind alegerea perfecta, un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, care poate prepara cafeaua dorita in doar cateva secunde.
       Un dispozitiv elegant, compact, construit din materiale de calitate care va face diferenta in bucataria ta. Acesta are un timer programabil pentru 24 de ore astfel ca bautura preferata sa fie gata si calda atunci cand te trezesti de dimineata. Un inel luminos se aprinde atunci cand cafetiera intra in functiune si ramane activ pana cand cafeaua este gata pentru a fi servita.
        Sistemul de distributie apa utilizeaza o tehnica speciata asemenea unui dus de apa care imprasie eficient apa in toata cantitatea de cafea pentru o omogenizare perfecta. Temperatura optima de lucru este atnsa imediat ce aparatul preia functia de preparare cafea. 
       Aceasta are o putere de aproximativ 1000 W si poate prepara pana la 8 cesti de cafea datorita rezervorului de apa limitat la 1.25 litri. Plita incalzita iti protejeaza cafeaua sa nu se raceasca prea repede mentinand astfel aroma unei cafele proaspat facute. 

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de o cafea proaspat facuta la primele ore ale diminetii: Verifica oferta pret

        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus



                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)