Tableta Samsung Galaxy Tab A T280 pret si specificatii tehnice

     Lansata de curand pe piata autohtona, tableta Samsung Galaxy Tab A T280 impresioneaza atat prin aspect dar si dotari tehnice. Gandita ca o tableta care sa se adreseze publicului larg, accesibila ca pret, Galaxy Tab A T280 pare sa isi fi atins scopul, un dispozitiv perfect pentru utilizatorul de rand care cauta performanta dar nu vrea sa investeasca foarte mult intr-un astfel de dispozitiv.
     Imi place Samsung Galaxy Tab A T280, pastreaza in mare parte aceleasi linii de design ca majoritatea modelelor lansate de catre cei de la Samsung dealungul timpului si vine cu destule optiuni pe partea de tehnologie care sa te convinga ca aceasta este o alegere perfecta.
     Display-ul de dimensiune 7 inchi suporta pana la 16 milioane de culori, imaginile fiind redate la o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Culorile sunt bine definite, contrast bun, luminozitate la fel de buna lucru care face ca aceasta sa fie vizibila chiar si dintr-un unghi de pana la 170 de grade.
     Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core tactat la frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1.5 Gb, si spatiul de stocare de 8 Gb care poate fi extins prin atasarea unui card microSD de pana la 200 Gb. Aceasta va face fata exemplar activitatilor de zi cu zi, chiar si in conditii de multitasking trecerea de la o aplicatie la alta executandu-se rapid fara prea multe probleme. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1 Lollipop. 
     Camera foto principala are un senzor de 5 MP in timp ce camera de pe fata 2 MP.
     Tableta Samsung Galaxy Tab A T280 sta bine si la capitolul posibilitati de conexiune, suporta transmisie fisiere prin bluetooth 4.0, internet prin Wi-Fi si are si un port microUSB. Bateria de capacitate 4000 mAh ofera o autonomie de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie.  


Recomandare:
        Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret
     Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus

       Primesti transport gratuit iar garantia inclusa este de 2 ani daca o comanzi de aici
                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)