Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA pret si specificatii tehnice

       Mitsubishi, un brand cunoscut la nivel mondial pentru masinile de foarte buna calitate au si o linie de aparate de aer conditionat la fel de bine dezvoltata din care face parte si modelul Electric MSZ-DM35VA. Calitatea aparatelor de aer conditionat Mitsubishi nu poate fi pusa la indoiala, dispozitive de climatizare de calitate ideale pentru a fi folosite in diverse medii de lucru, de la spatii de birou, spatii comerciale dar in cadrul unei locuinte.
       Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv de climatizare de generatie noua - 2016 -  care sa aiba in dotare cele mai noi tehnologii de racire a interiorului, totul la un consum redus. 
       Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este un dispozitiv compact, de culoare alba care se va potrivi perfect in camera ta. Din punct de vedere tehnic acest model are o capacitate 13989 BTU racire si de 1040 BTU la incalzire.
       Consumul energetic nu va da batai de cap nici unui utilizator, acesta fiind unul destul de redus, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta A++. Acest lucru i se datoreaza si motorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa nu fie de ordinul zecilor de kW. Motorul Poki-Poki va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. Aparatul de aer conditionat va functiona in parametri normali pentru temperaturi de la -15 grade si pana la +46 de grade.
       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie ventilare (disponibila in 4 trepte), functie incalzire, Auto Restart - repornire automata avand aceleasi setari de lucru, Dezumidificare - functie foarte utila deoarece elimina umiditatea din aparat protejand astfel la formarea mucegaiului, timer - timp de lucru prestabilit, sleep/night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.
       Cu functia Wi-Fi control vei putea avea acces la toate functiile aparatului de aer conditionat de pe telefonul sau tableta proprie instaland o simpla aplicatie. In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute - functie diagnosticare.
       Este dotat cu filtru antialergic, lucru care face ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de praf sau mirosuri neplacute. Periodic acesta se poate scoate si se spala la jet de apa. Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este un aparat silentios, iar acest lucru este valabil atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exteriora.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)