Combina frigorifica Liebherr CN 4015 pret si specificatii tehnice

      O combina frigorifica cum este Liebherr CN 4015 este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de calitate care sa pastreze alimentele in siguranta pentru o perioada de timp mai indelungat. Spatiu de la interior este foarte bine organizat si cuprinde o multime de locatii dedicate pentru diverse alimente. 
     Aceasta arata bine si la exterior, este complet alba si eleganta, cu finisaje de calitate care vor face sa fie remarcata inca de la prima vedere in bucataria ta. Priceperea inginereasca germana este remarcabila, atat estetic cat si pe fond tehnic fac ca acest dispozitiv sa fie o alegere de luat in seama chiar si pentru tine.
      Sistemul de racire No Frost impiedica formarea ghetii la interior, lucru care era destul de frecvent la vechile combine frigorifice. Alimentele vor beneficia astfel de cele mai bune conditii de conservare iar perioada de valabilitate va fi una de lunga durata. Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa de consum superioara A++. Conditiile de mediu vor atinge in cel mai scurt timp temperatura ideala folosind functiile de super congelare in cazul congelatorului si super racire pentru frigider.
       Interiorul luminat artificial are o capacitate neta de stocare de pana la 356 litri din care 269 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 87 litri ii sunt atribuiti congelatorului.     
      Frigiderul este organizat pe 5 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
       Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 11 Kg la 24 de ore. 
       In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Liebherr, CN 4015 se remarca printr-o autonomie de pana la 23 ore pana se dezgheata total. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 39 dB).

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                               
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)