Prajitor de paine Star-Light TD-G750 pret si specificatii tehnice

     Cu noul prajitor de paine Star-Light TD-G750 vei putea savura ceaiul de dimineata alaturi de cea mai buna paine prajita gata in doar cateva secunde. De fiecare data dimineata inainte de a pleca la munca servesc masa, fie un sandwish rece cu un iaurt sau un ceai painea prajita nu lipseste deloc de la masa. Chiar si cei care spune ca nu au timp sau nu au pofta de mancare dimineata (cu toate ca nu e recomandat sa nu mananci nimic) mirosul de paine prajita ca si cum ar fi gata scoasa de la cuptor va va atrage imediat la masa.
      Prajitor de paine Star-Light TD-G750 va ofera diverse modalitati de pregatire a painii prajite de dimineata. Acesta are un design modern fiind realizat din materiale de calitate bine finisate.
      Poti selecta pana la 6 trepte de incalzire in functie de preferinte. Acesta este dotat cu mai multe functii printre care:

Functie DeFrost si ReHeat - pentru reincalzire felii de paine pentru a fi mai proaspete
Functie anulare - poti anula in orice moment procesul de functionare apasand butonul Cancel


Recomandare:

      Este exact ceea ce iti trebuie, ieftin, eficient intr-un cuvant tot ceea ce iti trebuie pentru acasa: Verifica oferta pret
     Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus
                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)