Telefon mobil Lenovo Vibe S1 pret si specificatii tehnice

        Lenovo Vibe S1, primul telefon din lume dotat cu doua camere foto frontale este o alegere interesanta atat ca pret cat si specificatii tehnice, acesta fiind disponibil la un pret nu foarte mare. Camera foto duala de pe fata de 8 MP va oferi o calitate superba si clara a imaginiilor surprinse de tine.
        Arata foarte bine ca design, carcasa este bine finisata din materiale de cea mai buna calitate si se simte bine in mana. 
        Ecranul frontal de dimensiune 5.0 inchi suporta rezolutii Full HD, acesta fiind protejat impotriva zgarieturilor prin geam Gorilla Glass 3. Densitatea culorilor masoara 441 ppi, lucru care face ca imaginile sa arate impecabil, culori bine difenite la o calitate perfecta chiar si in lumina soarelui.
        Performantele tehnice sunt animate de procesorul MediaTek MT6752 de tip Octa Core tactat la frecventa de 1.7 Ghz, memoria RAM de 3 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb. Telefonul are destula putere pentru a rula aplicatii consumatoare de resurse dar si jocuri de ultima generatie. In cazul in care doresti un spatiu mult mai mare de stocare ii poti atasa telefonului tau un card microSD de pana la 128 Gb. telefonul vine si cu suport Dual SIM, unul dintre cele doua SIM-uri functionand si ca zona de pozitionare a cardului de memorie.
         Camera foto principala are un senzor de 13 MP, aceasta fiind potrivita pentru a realiza poze de calitate superioara la o rezolutie de 4128 x 3096 pixeli. Printre caracteristicile de imagine de care beneficiaza camera intalnim: stabilizator imagine, functie detectie fata, ecran panorama etc.
         Acesta impresioneaza si la capitolul conectivitate, suporta retele de mare viteza LTE(4G) si bluetooth 4.1oferind o viteza de descarcare de pana la 150 Mb/s. In plus cu aplicatia SYNCit iti poti sincroniza datele si poti face back-up in cloud.
         Acumulatorul de capacitate 2420 mAh este mai mult decat suficient pentru ca acesta sa faca fata cu brio unei zile de munca in care vei folosi telefonul la maxim. 

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus


                                   
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)