Sistem monitorizare video pentru bebelusi Star-Light VBM-7100 pret si specificatii tehnice

        Sistemul monitorizare video pentru bebelusi Star-Light VBM-7100 este o inventie destul de recenta care te va ajuta in fiecare zi sa il monitorizezi pe cel mic de la distanta. Acest sistem iti ofera posibilitatea sa faci treburile pe care le ai in casa si sa sti in permanenta ce face cel mic in camera lui. 
        Sistemul de monitorizare video pentru bebelusi Star-Light VBM-7100 iti da posibilitatea sa afli imediat cand copilul tau plange si te cheama in ajutor, acesta fiind un instrument perfect pentru tinerii parinti. 
       Acesta foloseste un sistem de comunicate pe baza de unde transmise in banda de frecventa 2.4 Ghz cu o autonomie de comunicare de pana la 260 de metri. Unitatea pe care o vei primi tu ca parinte (un fel de walkie talkie) este portabila si poti cu ea atat transmite cat si receptiona. O alta functie interesanta este sistemul integrat cu ecran LCD unde vei primi informatii in timp real cu privire la temperatura din camera copilului tau. Bateria Litiu-Polimer cu care vine dotat unitatea parinte are o autonomie de pana 10 zile iar timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore.
       Unitatea pe care o vei instala in camera copilului este dotata cu un snezor de imagine de tip CMOS care este capabil sa surprinda imagini in timp real la o rezolutie 640 x 480 pixeli. Aria de vizibilitate pe timp de noapte este de pana la 5 metri. Unitatea nu contine baterie sau acumulator, alimentarea fiind la priza.

Recomandare:

        Un produs excelent care da rezultate inca din prima zi, perfect pentru parintii stresati de cei mici: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)