Uscator de rufe Beko DPY8405GXB2 pret si specificatii tehnice

      Cum ar fi sa ai hainele recent scoase din masina de spalat gata pentru a fi putrate in doar maxim o ora? Pare de-a dreptul incredibil dar totul este de acum posibil datorita uscatorului de rufe Beko DPY8405GXB2, un dispozitiv performant de toata frumusetea. Uscatorul de rufe Beko DPY8405GXB2 impresioneaza si la capitolul design printr-un aspect modern cu o fatada usor curbata usor de integrat in orice locatie a casei tale. 
       Beko DPY8405GXB2 este un uscator de rufe performant ce foloseste pentru uscarea rufelor tehnologia prin condensare, astfel ca nu va trebui sa il conectezi la o iesire de evacuare deoarece intreaga apa rezultata din procesul de uscare va fi stransa intr-o locatie speciala pe care va trebui sa o golesti dupa fiecare utilizare. Acesta are o capacitate maxima de stocare rufe la interior de 8Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm.
       Panoul de comanda situat in partea superioara a acesteia are in componenta sa un buton rotativ de selectie programe, si un display LCD pentru afisarea functiilor programabile si timpul ramas pana la incheierea ciclului de uscare.
       Cuva este special proiectata din crom, un material mult mai rezistent fata de alte dispozitive de acest gen si are o forma speciala a tamburului "Aqua Wave" pentru o mai buna patrundere a curentilor de aer cald. Astfel timpul de functionare al programelor de lucru este semnificativ redus cu pana la 10-15 minute. Pentru o mai buna utilizare, cuva este dotata si cu iluminat interior, astfel vei putea folosi uscatorul si noaptea in conditii de luminozitate mai redusa. 
       Si inca un lucru un important este reprezentat de eficienta energetica, uscatorul fiind un dispozitiv economic incadrat in clasa de consum A++. 
        Programele de uscat 16 la numar asigura majoritatea functiilor de uscare de cate vei avea nevoie: program bumbac, spalare nocturna (silentios), baby protect, camasi, improspatare, jeansi, lana delicate, etc. In modul de functionare programare intarziata vei putea programa uscatorul sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Chiar daca i-ai dat comanda de pornire il poti opri din functionare si adauga pe parcurs si alte rufe.
        Pentru ca rufele sa fie mai usor de calcat vei putea alege functia antisifonare care nu usuca in totalitate rufele, suficient ca acestea sa nu mai formeze cute.
        Acesta sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta fiind dotat cu sistem protectie copii (blocheaza automat functiile panoului de comanda), protectie supraincalzire, si filtre retinere impuritati pe partea de evacuare apa.
        Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentios (nivel zgomot centrifugare 66 dB).
            
Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)