Televizor LED Smart Panasonic TX-49DS500E pret si specificatii tehnice

        Daca faci parte din categoria celor dependenti de tehnologie iar acum doresti sa inlocuiesti vechiul televizor cu un dispozitiv multimedia de ultima generatie iti recomand noul Smart TV Panasonic TX-49DS500E. Acesta este un televizor Smart de generatie noua - anul de gratie 2016 - cu un raport calitate pret remarcabil. 
        Arata foarte bine si ca design, este construit din materiale premium iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Suportul pentru masa este construit in totalitate din aluminiu in timp ce sistemul de prindere VESA permite instalarea acestuia pe orice perete in locuinta ta pe un suport tv.
        Functia "my home screen" iti permite sa personalizezi ecranul de pornire cu continutul si aplicatiile cele mai utilizate de tine pentru u acces cat mai rapid la informatiile de interes.
        Sistemul audio stereo format din doua boxe 2 x 10 W este suficient de puternic astfel incat sunetul sa fie auzit clar avand urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus si functie Surround.
        Display-ul LED de dimensiune 123 cm suporta rezolutii Full HD, acesta fiind capabil sa redea un numar de 1920 x 1080 pixeli. Claritatea imaginilor te vor surprinde inca de la prima utilizare prin culorile transmise naturale apropiate de realitate dar si prin dinamica imaginilor care exprima o miscare apropiata de normalitate. Ofera un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 176 de grade.
       Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.
       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, un port USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Conexiunea la internet poate fi realizata atat prin Wi-Fi cat si prin LAN.
       De remarcat este si consumul destul de mic de numai 41 W, mai putin chiar si ca un bec normal, acest lucru fiind un plus de luat in considerare daca vrei sa faci economie la factura de la curent.

Recomandare:
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)