Televizor LED Smart Panasonic TX-32DS500E pret si specificatii tehnice

       Televizorul LED Smart Panasonic TX-32DS500E este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv TV de generatie noua - anul de gratie 2016 - cu un ecran de 80 cm perfect pentru o camera nu foarte mare. Ca mai toate dispozitivele multimedia de generatie noua, acesta integreaza si functie de Smart TV, o interfata grafica dotata cu aplicatii cu conexiune la internet sau statice care te vor tine conectat la informatie de fiecare data cand o vei accesa.
       Sistemul my Home Screen iti va permite sa configurezi interfata Smart cu aplicatiile de care ai nevoie (sau care consider ca le vei accesa mai des) astfel incat sa ajungi rapid la informatia cautata. 
       Materialele de calitate dar si finisajele de inalta clasa recomanda Smart Tv-ul Panasonic TX-32DS500E ca fiind un produs de top care va impresiona inca de la prima utilizare. 
       Ecranul de 80 cm suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli, capabil sa iti capteze atentia prin nuante negre intensa dar si prin culori bine definite chiar si in cazul scenelor care se succes rapid. Acesta foloseste si tehnologia atenuarii adaptive a luminii de fundal, tehnica care analizeaza constant imaginile primite pentru a le regla in permanenta luminozitatea astfel incat scenele sa fie descifrabile.
       Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.
       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, un port USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Conexiunea la internet poate fi realizata atat prin Wi-Fi cat si prin LAN.

Recomandare:
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret
        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)