Masina de spalat rufe Arctic AED6240A++ pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Arctic AED6240A++ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat rufe performant capabil sa spele o cantitate de rufe de pana la 6 Kg disponibila la un pret accesibil. 
        Arctic AED6240A++ este o masina de spalat cu incarcare frontala aspectuasa dar care nu impresioneaza excesiv la capitolul estetic, inginerii de la Arctic preferand sa contribuie mai mult la partea de dotari tehnice.  
        Are un design slim, nu este nici foarte mare fiind potrivita chiar si pentru un apartament nu foarte spatios fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni 84 x 60 x 42.5 cm. Panoul de comanda este dotat si cu indicator LED care va afisa in timp real timpul ramas pana la terminarea programului in lucru de spalare. Cu ajutorul butoanelor de comanda si a selectorului vei putea face ajustarile de rigoare cu privire la viteza de rotatie (maxim 1200 rpm) a timpului de functionare si a temperaturii de lucru.
        Alimentarea se face fie cu detergent vrac sau cu capsule detergent pentru spalatul automat. Functia Eco Dose permite obtinerea performantelor superioare la spalare chiar si in cazul folosirii detergentului lichid. Acesta va patrunde rapid in tesatura si va actiona mai eficient si delicat cu hainele din interior. 
        In ceea ce priveste programele de spalare, acestea nu se deosebesc aproape deloc de cele ale unui produs superior din punct de vedere al calitatii. Poti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. 

        Cu programul spalare intarziata vei putea planifica din timp modul in care masina de spalat va functiona si orele de lucru. In cazul in care te grabesti poti apela la modul de spalare Express care este destinat unui volum mic de rufe cu un grad redus de murdarie.
        Aceasta sta bine si la capitolul elemente de siguranta fiind dotata cu sistem de protectie copii mici - blocheaza panoul de comanda si usa de acces interior, protectie impotriva inundatiilor, Dossage Assist - asistare automata mod de dozare detergent.
        Un alt aspect de luat in seama il reprezinta si consumul energetic, masina de spalat Arctic fiind incadrata in clasa de consum A++. Astfel vei pute face economii substantiale la factura energetica deoarece inregistreaza 0.94 W consum in program standard.
        Este si o masina de spalat silentioasa ce beneficiaza de tehnologia sistemului electronic de control al balansului care echilibreaza cantitatea de rufe de la interior eliminand altfel vibratiile din timpul procesului de spalare. Cu functia Child Lock cei mici vor fi mereu protejati de accidente deoarece aceasta blocheaza automat functiile butoanelor de comanda si accesul la interior.  

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 



                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)