Allview A7 Lite telefon mobil performant, accesibil ca pret

       Allview A7 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv mobil accesibil ca pret care sa satisfaca toate nevoile de comunicare de care orice utilizator are nevoie. Allview A7 este un smartphone Dual SIM cu o putere de lucru decenta, autonomie mare si aspect placut. 
       Caroseria si capacul de pe spate care acopera bateria sunt din plastic de buna calitate, rezistent la lovituri si zgarieturi. Sartphone-ul nu este nici foarte gros si cantareste in jur de 130 de grame. 
       Ecranul de 5 inchi este capabil sa redea un numar de 16 miliane de culori la o rezolutie de 854 x 480 pixeli. Nu este unul dintre cele mai bune ecrane de pe un smartphone dar as putea spune ca se vede decent raportat la pretul de referinta al alestuia. 
       La capitolul performante tehnice aceste vine echipat cu un procesor MTK cu 2 nuclee tactat la frecventa de 1.0 Ghz, o memorie RAM de 1 Gb, si un spatiu de stocare de 8 Gb care poate fi suplimentat prin atasarea unui card microSD de pana la 128 Gb. Ruleaza cu succes una din ultimile variante Android 5.1 Lolipop si vine preinstalat cu o multime de jocuri si aplicatii mobile. 
        Camera foto principala are un senzor de 5 Mp in timp ce cea de pe fata are un senzor de 0.3 MP fiind numai buna pentru poze de tip selfie. 
        Pe partea de comunicare si conectivitate acesta beneficiaza de urmatoarele dotari: suporta conectivitate 3G, Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, existand si posibilitatea de conectare si sincronizare ci alte dispozitive prin microUSB.
        Acumulatorul de capacitate 2100 mAh este mai mult decat suficient pentru ca acesta sa faca fata cu brio unei zile de munca in care vei folosi telefonul la maxim. 

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)