Televizor LED Akai LT-3225HD pret si specificatii tehnice

       Nu demult cei de la Akai detineau suprematia pe piata televizoarelor, dispozitive la mare cautare in perioada 1995 -2000. Tind sa cred Akai LT-3225HD poate reprezenta si acum o alegere buna atat ca pret cat si dotari tehnice, un televizor de clasa medie din generatia 2016 care va anima intreaga familie cu imagini de calitate pe un ecran de 80 cm.
       Arata foarte bine ca design, este subtire iar finisajele sale sunt de cea mai buna calitate. Am remarcat si faptul ca ecranul este ingradit de o rama din plastic de dimensiuni mici, foarte discreta in conformitate cu noile tendinte de pe piata Tv. Cantareste aproximativ 5.3 Kg, acesta putand fi astfel plasat si pe un suport TV la inaltime pentru o perspectiva mai ampla a imaginii in camera dumneavoastra.
       Meniul de utilizare este destul de simplu, este disponibil si in limba romana, iar setarea frecventelor de lucru pentru canale Tv se face cu ajutorul telecomenzii din dotare.
       Cu un ecran de 80 cm, acesta suporta o rezolutie a imaginii HD (1366 x 768 pixeli) cu un contrast dinamic de 5000:1 si o luminozitate de 180 cd/m2. Timpul de raspuns in frecventa este de 8 ms. 
       Imaginile redate astfel sunt prelucrate de sistemele inteligente de mare finete care trateaza atat zgomotul de transmisie - Noise Reduction cat si eventualele treceri rapide de la un cadru la altul pentru o fluenta a imaginii cat mai bune. 
        Sistemul audio NICAM/A2 de tip stereo reda sunete de inalta calitate prin intermediul celor doua boxe dispuse simetric de putere 10W.
       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0. Exista si o iesire RJ-45 pentru conectare la internet si 3 porturi HDMI pentru intrare digitala.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret


      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus


                                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)