Espressor automat Philips Saeco Exprelia HD8858/01 pret si specificatii tehnice

       Te poti bucura acum de savoarea celei mai bune cafele preparate in doar cateva secunde cu noul espressor automat Philips Saeco Exprelia HD8858/01, un dispozitiv premium dotat cu o multime de functii de ultima generatie. Arata foarte bine si ca aspect, materiale de cea mai buna calitate, finisaje atent realizate, totul intr-un dispozitiv capabil sa iti indeplineasca cele mai fine gusturi in materie de bauturi.
        Fiecare bautura poate fi personalizata in functie de preferinte alegand functiile de configurare ale panoului de comanda. Acesta este dotat si cu un display LCD care te va tine la curent cu toate detaliile prepararii bauturii preferate. Odata aleasa combinatia perfecta poti memora setarile pentru ca urmatoarea data sa nu mai fie nevoie sa il configurezi inca o data.
        Sistemul automat de spumare al laptelui este unul cu adavarat extraordinar, prepararea unui cappuccino fiind foarte usoara, efectul vizual anticipand gustul de nota 10 al cafelei.
        Sistemul de spumare automat al laptelui, extrage laptele direct dintr-un recipient sau un vas cu lapte si-l va spuma automat, lasandu-l sa curga direct in ceasca dumneavoastra. 
        Puterea maxima al acestui espressor este de 1400 W avand o capacitate rezervor apa de 1.5 litri si 300 g capacitate compartiment cafea. Cu acesta poti prepara pana la trei tipuri de bauturi: Espresso, Cappuccino si Cafea. 

        Gradul de macinare al cafelei poate fi selectat la unul dintre cele 5 nivele disponibile in functie de preferinte. Cu cat gradul de macinare va fi mai ridicat cu atat cafeaua va iesi mai tare. Si ca sa nu te chinui de fiecare cu setarile acesta are si un buton memo care memoreaza ultima setare facuta pentru a scurta timpul de lucru si preparare.
         Sistemul thermo-block permite pastrarea cafelei calde la o temperatura constanta astfel incat sa para proaspata chiar si la dupa cateva ore de la prepararea ei. In cazul in care nu mai folosesti espressorul pentru o perioada de timp mai indelungata, acesta intra singur in modul Stand by urmand sa se opresca dupa o perioada de timp mai ndelungata.
         Dupa 5000 de cesti de cafea se activeaza automat sistemul de detratare care realizeaza o curatare interna a mecanismelor. Filtrul AquaClean patentat de Saeco reprezinta inca o garantie in ceea ce priveste siguranta utilizarii acestui dispozitiv.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buyVerifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici



                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)