Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo pret si specificatii

       La bucatarie atunci cand gatesti mancarea preferata ai nevoie de tot ce este mai bun pentru prepararea felurilor de mancare, iar acest lucru poate fi oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo.
      Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo are o capacitate de 8 litri si un diametru de 22 cm iar la interior are si un indicator de capacitate. Suprafata de la exterior este polisata folosind cele mai noi tehnologii care permit obtinerea unei suprafete lucioase, stralucitoare cu proprietati superioare de calitate. Este compatibila cu toate tipurile de plita inclusiv cea prin inductie. 
     Aburul impreuna cu timpii mici de preparare ajuta la pastrarea aromei, mineralelor si a vitaminelor din alimente. Gatitul la presiune este ideal pentru prepararea mancarurilor ce necesita timp mare de gatire cum ar fi supe, legume, cartofi etc.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o oala de gatit sub presiune profesionala cu care vei putea cele mai bune gustari pentru tine si familia ta: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus


                      
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)