Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52 pret si specificatii tehnice

     Acum poti savura un suc natural din fructe alese chiar de tine folosind storcatorul de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52, un dispozitiv complet echipat astfel incat sa faca fata cu brio oricarei situatii. Cu un design nou si o combinatie moderna intre verde si alb, acesta va fi cu siguranta remarcat in bucataria ta.
     Are un design compact, nu ocupa foarte mult spatiu si poate fi integrat cu usurinta printre celelalte dispozitive electrocasnice din bucataria ta. In una din partile laterale acesta este prevazut cu o duza de servire directa unde poti folosi orice fel de pahar. Asezi paharul direct sub robinet iar sucul va curge atat timp cat doresti tu.
      Sistemul de stoarcere performat va permite obtinerea cu pana la 35% mai mult suc fata de alte dispozitive mai rudimentare si ieftine cu multe vitamine si antioxidanti. Acesta face posibila extragerea cu pana la 30% mai multa vitamina C si cu pana la 75 % mai multi oxidanti in comparatie cu un alt storcator de fructe. Vei simti diferenta de calitate al acestui produs inca de la prima utilizare, acesta fiind un ajutor perfect pentru orice gospodina la bucatarie, capabil sa iti ofere satisfactia lucrului bine facut de fiecare data.
      Philips Viva Collection HR1832/52 este un storcator destul de puternic, are un motor de 500 W, un recipient pentru colectarea sucului de 0.5 litri, iar cel pentru pulpa de 1 litru.
      Curatarea si intretinerea sa se poate face foarte usor, acesta detine o sita lucioasa QuickClean care poate fi curatata usor prin sub jet de apa puternic. 
       Mi-a placut si faptul ca este destul de stabil, lucru care face utilizarea sa mult mai usoara. Nu este nici foarte zgomotos, nivel zgomot 68 dB.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat


               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)