Huawei P8 Lite la reducere eMag

         Huawei P8 Lite este un telefon fabricat in totalitate din metal ce ofera perfeormante la un nivel mediu spre high disponibil la un pret foarte bun in magazinele online. Huawei P8 Lite vine cu suport Dual SIM, este compatibil cu retele LTE 4G si ruleaza ultima versiune de Android 5.0.2.
         Display-ul este un IPS de buna calitate ce masoara in diagonala 5 inchi si suporta rezolutii HD. Culorile bine saturate ofera un unghi de vizibilitate destul de amplu chiar si in conditii de lumina exterioara puternica. 
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core HiSilicon Kirin 620 tactat la o frecventa de 1.2 Ghz, memoria RAM de 2 Gb si spatiu de stocare de 16 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 64 Gb. Toate specificatiile amintite mai sus il recomanda ca fiind un gadget perfect pentru a rula jocuri si aplicatii de ultima generatie care necesita resurse destul de multe in cele mai bune conditii.
        Camera foto principala are un senzor 13 Mp si este dotata cu un blitz Dual - LED si Flash. Pentru iubitorii de selfie-uri acesta vine dotat si cu o camera foto frontala de 5Mp. 
         Acumulatorul de capacitate 2200 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou cu un display mare dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 300 lei Verifica pret redus







      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)