Allview E3 Living pret si specificatii tehnice

        Allview E3 Living urmasul lui E2 Living este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui telefon mobil ieftin foarte bine dotat din punct de vedere tehnic care sa duc la parametrii normali majoritatea aplicatiilor disponibile in Market. Se pare ca cei de la Allview au invatat din greselile din trecut si au schimbat in totalitate aspectul noului terminal, materialele folosite fiind de mai buna calitate cu doua boxe frontale care vor crea o ambianta fonica excelenta pentru vizualizat clipuri video dar si filme online.
        Allview E3 Living suporta doua cartele SIM, este compatibil cu retelele LTE 4G si ruleaza din fabrica sistemul de operare Android 5.1 Lolllipop.
        Display-ul superb ce masoara in diagonala 4.5 inchi este perfect ca dimensiune pentru a fi purtat in buzunar cu usurinta si ofera rezolutii de pana la 854 x 480 pixeli. Fie ca alegi sa vizionezi un film sau sa navighezi pe internet, unghiul de vizibilitate va fi unul extins si iti va aduce experiente memorabile.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad-Core tactat la frecventa de 1.3 GHz, acceleratorul grafic Mali T720, memoria RAM de 1 Gb si cei 8 GB spatiu de stocare care pot fi suplimentati pana la 32 Gb prin atasarea unui card microSD.
         Camera foto prncipala are un senzor de 8 MP si este insotita cu blitz LED si beneficiaza de Auto focus. Camera frontala este de 2 MP si aceasta fiind insotita de un blitz LED care va permite realizarea de poze selfie si atunci cand iluminarea nu va fi optima.
         Acumulatorul de 1850 mAh iti va oferi o autonomie sporita de functionare de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

       Consider ca acesta va atrage atentia multor utilizatori in special prin pretul accesibil dar si prin performantele oferite de calitate: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca a noroc il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)